fbpx
Our team of agents are ready to help you reach your real estate goals by making your needs our number one priority. We recognize you have a choice when it comes to working with a real estate professional.

Milena

Real Estate Broker
Listings - 0 properties

Ja sam svoju ljubav prema nekretninama I radu sa ljudima odlučila da spojim u ovom poslu.  Iako sam završila arhitekturu, želja da radim sa ljudima i da imam dinamičan raspored me je povukla u pravcu da postanem Real Estate Broker.   Posle rada u jednoj većoj agenciji u Čikagu odlučila sam da se pridružim timu Enterprise Realty Brokers zbog činjenice da mogu da radim slobodnije i bez restrikcija kako bi moja usluga klijentima bila vrhunska.   Moja specijalnost je rad…

more details

Alex

Mortgage Broker
Listings - 0 properties

Ja sam Alex Bokić i ja već preko 25 godina radim kao Mortgage Broker (Bankar za Kredite za Nekretnine).   Moja specijalnost je izdavanje kredita pri kupovini nekretnina za lične ili komercijalne usluge.  Ujedno radim refinanciranje kredita na bolje uslove kao i izdavanje kreditnih linija.  U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi izdavanja kredite slobodno me kontaktirajte preko emaila ili telefona.

more details

Djurdja

Real Estate Broker
Listings - 1 property

Ja volim da upoznajem nove ljude i da im pomažem da ostvare svoje ciljeve.  Radeći posao agenta nekretnina ja mogu da ostvarim oboje.   Inače ne volim da provodim vreme u kancelariji i mnogo više volim da izadjem i radim sa ljudima.  Činjenica da je ova industrija tako interesantna i dinamična je izvor moje energije.   U ovom poslu nikada nije dosadno.  Ako želite da kupite ili prodate nekretninu u Čikagu i okolini pozovite me i ja ću se potruditi…

more details

Velibor

Real Estate Broker
Listings - 0 properties

Tržište nekretnina u Čikagu je vrlo interesantno i dinamično.   Da bi ste bili uspešan agent morate da poznajete grad i sve njegove dobre i loše strane.   Velibor je ekspert u poznavanju grada i njegovih krajeva, od samoga centra do severne i severozapadne strane.     Ako želite da saradjujete sa agentom koji poznaje grad i uvek ima vaš interes na prvom mestu, kontaktirajte Velibora.

 

more details

Dusko

Owner/Managing Broker
Listings - 3 properties

Ja sam osnovao Enterprise Realty Brokers sa verom da usluge prodaje nekretnina treba da budu priuštive.  U današnjem ophodjenju sa klijentima primetio sam da mnogo agenata previše naplaćuje svoje usluge prodavcima, a da kupce, naročito kupce manjih nekretnina, ne poštuju dovoljno.    To mi je mnogo smetalo i odlučio sam da otvorim kompaniju koja će sve klijente tretirati jednako i ponuditi im najbolje moguće usluge za fer cenu.  Svi agenti u Enterprise Realty Brokers su tu da podrže taj isti…

more details

Davorin

Real Estate Broker
Listings - 0 properties

Ja sam se pridružio kompaniji Enterprise Realty Brokers zbog njihove vere u kvalitet rada.  Ja verujem da se prema svakom klijentu treba ophoditi sa poštovanjem i sa njim saradjivati na jedan pošten i transparentan način.   Ja sam mnogo radio sa kupcima koji kupuju nekretninu prvi put i uvek volim da provedem dodatno vreme sa njima kako bi im objasnio sve detalje kupovine, beneficije vlasništva, itd. Ja volim svoj posao u radujem se radu i sa vama!

more details

Dragana

Real Estate Broker
Listings - 0 properties

Kupovina, obrtanje, investiranje i prodaja nekretnina su moja strast.   Ja volim pomagati ljudima da zarade na nekretninama.   Zato i volim da radim sa timom iz Enterprise Realty Brokers.   Mi imamo strast prema svom poslu i rezultati to pokazuju.   Ako želite da kupite, prodate ili investirate u nekretninu u zapadnom deli okruga Cook ili u okrugu DuPage, obavezno mi se javite.

 

more details

Mario

Marketing Director
Listings - 0 properties

Ja volim da radim marketing i promociju stvari i usluga u koje verujem.  Enterprise Realty Brokers je zato odličan izbor za mene.  Ja obožavam da radim sa našim timom.  Krajnji cilj je srećan i zadovoljan klijent.

more details