fbpx

Prvi korak ka Vašem sledećem domu

Čestitamo Vam na odluci da kupite nekretninu.   Sada vam samo još treba agent koji će da vam pomogne da taj cilj i ostvarite.  Iako ima mnogo odličnih agenata i agencija za nekretnine u Čikagu i okolini, mi Vam dajemo tri razloga zbog kojih bi trebali da koristite nas:

  1. Mi brinemo o svojim klijentima a ne samo o transakciji i novcu.  Trudimo se da nadjemo nekretninu koju će naš klijent zavoleti, i uradićemo šta god treba da se to ostvari.
  2. Mnogo naših klijenata kupuju nekretninu po prvi put, ili nisu ništa kupovali i prodavali dugo vremena.  Mi ulažemo mnogo truda i vremena da objasnimo detalje, korak po korak, kako bi klijent bio upućen u ceo process.  Sličan pristup imamo i sa ljudima koji prodaju nekretninu po prvi put ili gledaju da naprave svoju prvu investiciju.
  3. Deo naše zarade, do $1000, se vraća našim klijentima, kupcima, u vidu kredita za useljenje ili selenje nakon uspešno završene transakcije.

Povrh ove tri stvari, ne zaboravite i da pričamo vaš jezik.  Time ćemo moći da smanjimo ili eliminišemo šansu da dodje do nesporazuma.

Hoćete da znate kolika će vam biti mesečna rata na novoj kući?  Ispunite detalje ispod.