fbpx
No Comments

Dobrodošla Milena!

Naša agencija je od danas jača za još jednog člana- Dobrodošla Milena! Milena DeMario nam dolazi iz kompanije Baird&Warner. Sa obrazovanjem u oblasti arhitekture i iskustvom u prodaji nekretnina Milena je veliko pojačanje za naš tim. Kao žitelj grada Des Plaines, ona odlično poznaje Severozapadne delove Čikaga i spremna je da pomogne i vama da kupite ili prodate svoju nekretninu. Mi joj želimo toplu dobrodošlicu kao i puno sreće i uspeha u radu!

No Comments

Dobrodošla Julija!

Naša agencija je od danas jača za još jednog člana- Dobrodošla Julija! Julija Jovanović je nedavno položila ispit agenta za nekretnine i odlučila je da svoju karijeru počne sa našom agencijom. Kao žitelj grada Brookfield, ona odlično poznaje Jugozapadne delove Čikaga i spremna je da pomogne i vama da kupite ili prodate svoju nekretninu. Mi joj želimo puno sreće i uspeha u radu!

No Comments

4 Stvari Koje Kupci Ne Bi Smeli Da Previde u Kupovini

U članku koji smo izdali u Daily Herald pričali smo o važnosti saradnje sa iskusnim agentom pri kupovini nekretnina koji može da obrazuje kupca u vezi toga koja pitanja treba da se postave prodavcu pri kupovini kako bi se financijski zaštitili na duge staze.   Kuća ili stan koji su sredjeni i privlače pažnju kvalitetom kuhinje ili izgledom kupatila na prvi pogled izgledaju kao idealna nekretnina koju već dugo pokušavate da pronadjete.  Ali, bitno je saznati i stvari koje nisu toliko očigledne u kupovini nekretnina- koliko je star krov, prozori, sistem za grejanje I hladjenje, itd.   To su stvari koje često nisu na spisku stvari koje su vam najbitnije u vašoj idealnoj kući ili stanu, ali su bitne jer mnogo koštaju i mogu da izazovu dosta glavobolje ako niste informisani o njihovom stanju pri kupovini.   Zbog toga je rad sa iskusnim agentom koji može da prepozna odredjene nedostatke ili vas informisati o tome koja pitanja treba da postavite prodavcu vrlo bitna.

Za pun članak na Engleskom jeziku koji je objavljen na Daily Herald kliknite OVDE!

No Comments

Srećna Nova 2019a Godina!

U ime Enterprise Realty Brokers tima ovom prilikom hteo bi da poželim srećnu I uspešnu 2019u godinu svima vama! Ova godina je bila rekordna godina za našu kompaniju a to je samo zahvaljujući vama, našim odanim klijentima, koji konstantno veruju u nas i u kvalitet usluga koje mi pružamo. Radujemo se 2019oj godini I uspešnom nastavku saradnje sa vama.

Duško Čučković
Managing Broker-Owner
Enterprise Realty Brokers

No Comments

Happy Holidays from Enterprise Realty Brokers

2018 is almost behind us and we would like to wish all of our clients happy and safe holiday season.  This was a record year for Enterprise Realty Brokers and we look forward to working with all of you in 2019!

Sincerely,

Dan Cuckovic

Managing Broker/Owner