fbpx

Prodaja za samo 3.5% provizije!

Razmišljate da prodate svoju nekretninu ali niste oduševljeni sa činjenicom da treba da platite 5% do 6% agenciji koja će tu prodaju da obavi za vas?   Došli ste na pravo mesto.

Mi nudimo široku lepezu usluga pri prodaji Vaše nekretnine ali za mnogo manji procenat provizije.  Naše usluge pri prodaji nekretnina počinju od samo 3.5% i nikada ne prelaze 4.5%.  Pošto prodavac nekretnina plaća agenta kupca i prodavca, raspodela procenata je sledeća:  Agent kupca će dobiti 2.5% provizije a mi ćemo da zadržimo razliku (od jedan do dva odsto).

Sa tradicionalnim agencijama vi skoro nikada nećete moći da prodate svoju nekretninu za manje od 5% provizije.  Prosečna provizija u Čikagu i okolini se kreće izmedju 5% i 6%.   Na primer, ako se vaša kuća proda za $300,000, vi će te samo na osnovu provizije agenciji morati da platite izmedju $15,000 i $18,000.   Naš cilj je da vam sačuvamo dobar deo toga.

Činjenice

Godina 2019 u rejonu Čikaga će biti odlična godina za one koji odluče da prodaju svoje nekretnine.  Ponuda nekretnina na tržištu je i dalje niska,  što samo po sebi znači veću cenu i bržu prodaju.  Ukoliko je vaša nekretnina u dobrom stanju,  šanse su da će se prodati vrlo brzo.  Naplatiti 5% do 6% provizije na prodaju koja ima šanse da se završi brzo je nerazumno.  Naš pristup je da nudimo vrhunsku uslugu uz fer proviziju.

Šta mi radimo drugačije

Sigurno se pitate kako smo mi u mogućnosti da nudimo vrhunske usluge za mnogo manju proviziju nego drugi.  Mi smo eliminisali procese koji ne donose rezultate, eliminisali smo troškove koji su nepotrebni i koristimo tehnologiju i informacije koji su centar planiranja i procesa prodaje.

Šta radi

MLS– je internet sistem koji svi agenti koriste da bi razmenili informacije o nekretninama koje su, ili će uskoro biti, na prodaju.  To je osnova našeg rada i prvi korak pri stavljanju vaše nekretnine na tržište.

Internet–  Prema nedavnom istraživanju od strane Relator.com, 100% kupaca su koristili internet kada su kupovali svoju nekretninu, dok je 82% kupaca videlo internet kao odličan resurs us tom procesu.  Naš pristup je da što je moguće više promovišemo vašu nekretninu na internetu kako bi mogli da privučemo ljude da dodju u vašu kuću.

Automatsko zakazivanje pokazivanja vase nekretnine- mi koristimo elektronske i internet metode pomoću kojih svi zainteresovani kupci ili njihovi agenti mogu da saznaju više detalja o samoj nekretnini kao i da zakažu pokazivanje nekretnine direktno preko interneta.

Elektronske kutije za ključeve– odlične za praćenje ko i kada ulazi u vaš dom.

Dvorišni znakovi koji privlače pažnju– Naši dvorišni znakovi su veliki, privlačnog dizajna i dobra alatka za objavu svima u komšiluku da je Vaša nekretnina na prodaju.

Slikanje i nameštanje nekretninu za prodaju– kroz naše godine iskustva smo naučili kako nekretnina treba da se pripremi za prodaju.  Mi imamo partnere koje možemo da preporučimo da kompletno vizuelno pripreme Vašu nekretninu za prodaju kako bi dobili vrhunsku cenu.

Digitalni potpisi– sve više ljudi koristi sistem digitalnih potpisa kako bi skratili vreme i agentima i klijentima.  Potpisivanje ugovora i ostalih dokumenata je danas brzo, jednostavno i efikasno.

Šta ne radi

Štampane reklame– Štampana izdanja novina su sve manje popularna i mi ne verujemo da investicija u to može da donese rezultate.

Ako još niste uvereni da je Enterprise Realty Brokers najbolja agencija za prodaju nekretnina, nazovite nas na 773-999-9679 kako bi vam dali još više detalja.

Dan Cuckovic

Owner/Managing Broker

With over 10 years of experience in buying, selling and investing in real estate we promise you the best experience and a seamless process. Contact us today to start the process of selling or buying your home

773-999-9679